împreuna reducem consumul excesiv de piele naturală

Termeni si Conditii

Te rog să citesti cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul site-ului. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor enuntate mai jos. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 • Huna detine dreptul de autor asupra informatiilor prezentate pe site
  S.C. Huna S.R.L detine drepturi de autor al intregului continut al site-ului – fotografii, texte, elemente de grafica, emailuri, etc. Acesta este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala.
 • Produse si servicii oferite catre comercializare pe Huna. Huna comercializeaza produse realizate 100% manual sub marca proprie. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
 • Pretul produselor comercializate. Preturile nu includ cheltuieli de transport. Acestea pot varia in functie de metoda de livrare selectata (curier sau posta romana) localitate, aria de acoperire a curierului etc. Ne rezervam dreptul de a modifica pretul sau specificatiile tehnice ale unui produs fara o notificare prealabila. Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:
  a. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
  b. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.
 • Plata produselor
  Pentru plata produselor comandate pe exista 2 variante: ramburs la livrarea produselor sau plata in avans prin card bancar. Comenzile plasate si achitate cu cardul sunt sigure si procesate de catre operatorul EuPlatesc.ro .
 • Livrarea produselor
  Dupa plasarea unei comenzi vei fi contactat telefonic pentru confirmare. Pentru ca acestea sa paraseasca atelieru Huna catre tine, avem nevoie de confirmarea dumneavoastra, in caz contract se amana livrarea pana reusim sa va contactam.
  Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid (Urgent Cargus, DPD, Sameday sau Posta Romana). Termenul de livrare difera la fiecare produs si este cuprins intre 1/10 zile lucratoare, acesta fiind comunicat individual catre client pentru fiecare comanda in parte.
  Primirea produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.
 • Informatii despre RETURUL produselor cumparate
  Toate produsele nepersonalizate prin gravura si/sau pictura achizitionate de pe huna.ro, pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor. Clientul poate renunta la produsele realizare de Huna fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (contact@huna.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau. Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, acesta suportand costurile de transport.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura. Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. Ne angajam sa inapoiem contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cont IBAN.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:
Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
– Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (gravura, pictura, model personalizat)

Produsele personalizate prin – gravura, pictura, vopsire – se pot returna doar in urmatoarele conditii :
– gravura a fost realizata gresit;
– codul de culoare ales nu este conform confirmarii telefonice. * Nota: Culorile alese vor fi prezentate clientului prin poze in diverse lumini, inainte de a trece la realiarea produsului. Acestea pot diferi usor in realitate in functie de ecran si lumina.

 • Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare. Site-ul huna.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Ne cerem scuze pentru eventuale erori si le vom rezolva in cel mai scurt timp.
 • Probleme neprevazute
  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile oferite de Huna si care nu este tratata in documentul prezent, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
 • Fiind de acord cu Termenii si Conditii de Utilizare a magazinului online, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Shopping Cart