împreuna reducem consumul excesiv de piele naturală

Produse din Piele Reciclata

In încercarea de a găsi o alternativă ce sa reduca consumul excesiv de piele naturala, am inceput sa lucram cu piele reciclata

De ce este Pielea Naturala Reciclata o alternativa sustenabila?

Sustenabilitatea este un domeniu larg, dar cred ca esti de acord cu mine, ca impreuna putem cauta variante pentru consumul de zi cu zi.

Cererea pentru pielea naturala creste simtitor, iar proportional cu ea creste si productia. Astfel, pielea nu mai este un produs secundar al unei industrii, ci a devenit o industrie in sine.

Categorii

Recicland si reutilizand pielea naturala, putem reduce cererea pentru producerea unui material nou. Astfel, nu vei sustine industia de pielarie. Poate devini cel mai constient si sustenabil mod in care poti purta si utiliza pielea naturala.

In atelier, ne propunem sa transformam intr-un mod creativ resturile rezultate din industrii mari. Materialul utilizat provestete un nou capitol. Astfel reducem consumul excesiv de piele naturala si reutilizam ce avem la indemana. Stocul nostru nu va fi niciodata continuu - ci unic.

Cele mai cautate produse

Andreea Zabulic
Andreea Zabulic
13 February 2024
Huna lucreaza cu grija si pasiune si se vede atat in produse cat si in comunicarea de pe social media. O inspiratie pentru cei care iubesc obiectele din piele dar si sustenabilitatea!
Adrian Stefanescu
Adrian Stefanescu
7 February 2024
Am comandat un portofel din piele. Comanda a fost livrată rapid și portofelul este impecabil. Mai mult ca sigur o să mai comand și pe viitor. Recomand cu încredere!
Alexandra Cozma
Alexandra Cozma
12 January 2024
Produsul a fost realizat, expediat si primit într-un timp foarte scurt. Arată exact cum mi-am dorit iar calitatea este, bineînțeles, foarte bună. Recomaaand!! Mulțumesc încât odată!
Teodora Bighiu
Teodora Bighiu
18 December 2023
Am plecat de la curiozitatea de a găsi cadouri de Crăciun ‘altfel’, cu puțin mai mult suflet local. Un articol citit pe ‘Iașul nostru’ mai târziu, am dat peste Huna și universul ei creat din piele de cocos și de ananas. Partea și mai frumoasă? Întâlnirea de a doua zi din atelierul în care iau formă povești pe care le porți cu tine prin fiecare produs cu care pleci acasă. O conversație caldă, energie frumoasă, mâini talentate, minte creativă, inimă deschisă, și pasiune pentru variante alternative la pielea naturală.. cât cuprinde! Și niște cadouri hand made de care să-ți aduci aminte cu drag oricând le privești! Mulțumesc!
Alexandru “Greg” Popescu
Alexandru “Greg” Popescu
15 December 2023
very nice craft ❤️
Kiss Oszkár
Kiss Oszkár
5 December 2023
Very nice, and careful work, the packaging is also 5/5! Respect!
Andreea Cristina
Andreea Cristina
13 November 2023
Exceptional! Ceva unic si deosebit! ❤️❤️❤️Va multumesc din suflet!
Ana Vatrai (Pascu)
Ana Vatrai (Pascu)
9 October 2023
Artizanat de calitate! ❤️ 2 ani jumătate mai târziu (ultima poză) tot la fel de încântă de portofelul personalizat, tocul de ochelari, cercei, breloc
Skip Skip
Skip Skip
3 October 2023
My expectations were high but you went way above that! The quality of the product, materials and the craftsmanship are proof of your ideology and the investment you make in your brand and legacy. I have rarely had the opportunity to witness such fantastic service. Our interactions felt like I was speaking with an old friend and I wasn't being treated like a new client. The attention to details and the "extras" added in the package were a statement of how above and beyond you go and prove that you invest a lot of time and love in your work. I don't write online reviews but this time I really wanted to. 6* out of 5.
Bianca Sipu
Bianca Sipu
25 August 2023
Beautifully worked little pieces of art!

Colaborarile Huna

Shopping Cart