Produse din Piele Reciclata

Catalog B2B

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Angajati sau parteneri de business, cu totii merita recunostinta si aprecierile tale, iar eu sunt aici sa iti fac alegerea mai usoara.

5 motive pentru care produsele Huna sunt alegerea potrvita

1. Lucrate 100% manual. Vei avea satisfacția unui accesoriu unicat, creat manual de către mine, de la schița conceptului până la finisare și expediere. Lucrez la fiecare comandă pe rând, pentru că îmi place să ofer atenție sporită detaliilor. Nu în ultimul rand, îți ofer o experiență de la primirea coletului, descoperirea produsului, până la plăcerea de a-l utiliza zi de zi. 🙂

2. Libertare în personalizare .Pentru că fiecare produs este creat 100% manual, vei putea să-l modifici după bunul tău plac. Poți alege culoarea, designul sau de ce nu să reălizăm împreuna ceva total nou. Vei avea un produs unicat pe care tu sau cei dragi îl vor purta cu mândrie. Te astept sa lucram impreuna.

Niciodata nu a fost mai important ca acum sa ne gandim la solutii pe termen lung, bazate pe sustenabilitate.

3.Calitate si garantie.  Iti ofer increderea unui produs de calitate si garantia a peste 2000 de persoane care au incercat produsele handmade Huna. 

4.Materialul este sustenabil. Vei face alegerea corecta pentru o altenativa sustenabila ce poate combate consumul excesiv de piele naturala. In atelier lucrez cu resturi provenite din urma industriei de pielarie, astfel incat nu incurajez producerea unor noi materiale.

5.După ce intri în posesia oricărui produsului comandat, poți recicla ambalajul până la 99%. În realizarea produsului tău NU se folosesc adezivi, iar modul de expediere nu conține plastic, făcând fiecare parte a coletului tău ușor de reciclat. Produsele sunt expediate în cutii de carton și sigilate cu sfoară din iută (100% biodegradabilă). Singura parte adeziva a coletului tău este dată de plicul în care este atașat AWB-ul firmei de curierat. Doar dezlipeste plicul ușor și aruncă-l separat.

a75c5ee2-0446-4f59-9e3a-10666630ec41

Scrie-mi pentru o oferta detaliata. Te astept sa lucram impreuna.

Shopping Cart