împreuna reducem consumul excesiv de piele naturală

Despre Huna

-Crafting Human Nature- 

Niciodata nu a fost mai important ca acum sa ne gandim la solutii pe termen lung, bazate pe sustenabilitate.

Atelierul Huna

Una dintre culturile cele mai legate de natură, fericire și libertate este cea hawaiiană. Filosofia acesteia, creată cu mii de ani în urmă, se bazează pe 7 principii de viață, strânse într-un singur cuvânt care înseamnă “secret” sau “hidden knowledge”. E înțelepciunea primordială despre viață și lumea înconjurătoare.
Așadar s-a conturat „Huna”.
Un cuvant simplu care înseamnă puterea oamenilor de a comunica cu natura. Puterea de a gandi fără limite si de a ne concentra atat pe prezent cat si pe viitor. Puterea de a schimba, de a evolua si de a îmbunătăți ce găsim in jurul nostru.

Echipa

Ana Cristina

Fondator

Salut,

Eu sunt Ana. De profesie arhitect, iar în timpul liber artist în atelierul meu din Iași unde creez cu drag și pasiune.

De la început (2014) am lucrat cu piele naturală reciclată (resturi de piele pe care le salvez de la diferiți producători). M-am străduit să evit consumul de piele naturală pentru ca deja știam impactul negativ pe care îl are asupra mediului și mai ales asupra animalelor.

Am descoperit Pinatexul, sau pielea de ananas, Desserto sau pielea de cactus și Malai sau pielea de cocos L-am adus pentru prina data în România,  am testat și am lucrat aceste materiale în cadrul atelierului si m-au fascinat complet. 

- DIN DRAGOSTE PENTRU OAMENI, ANIMALE SI PLANETA -

APARITII MEDIA

Interviu Ziarul Financiarul

Afaceri de la zero. Ana Tărnăuceanu confecţionează accesorii din piele reciclată şi vegană şi le vinde sub eticheta Huna. În 2021, încasările ei au ajuns la 11.000 de euro

Interviu Cover Stories

"Pentru mine slow consumption înseamnă să profităm cât mai mult de ce avem deja. Înseamnă și calitate: dacă investim în ceva, să ne gândim pe termen lung."

De vorba cu Catalina Potarniche

CEP: Intr-o singura fraza, cine esti tu? ACT: Nu am fost niciodata buna sa ma descriu pe mine. Cineva apropiat m-a descris ca fiind "La granita dintre hotarata si nehotarata" cred ca mi se potriveste in mare masura

Descopera mai multe produse lucrate manual .

Pielea realizata vegetal din plante, cat si pielea naturala reciclata sunt unele dintre cele mai bune solutii pentru reducerea consumului excesiv de piele naturala. 

Shopping Cart