împreuna reducem consumul excesiv de piele naturală

Produse din Piele de Cocos

Materialul pe care il prezentam este o alternativa sustenabila pentru pielea naturala.

De ce este Pielea de Cocos o alternativa sustenabila?

Pielea de cocos este un material biocompozit, nou dezvoltat, fabricat din celuloza bacteriana complet organică și durabilă, cultivată din deseurile agricole ale industriei cocosului din sudul Indiei.

Malai lucrează cu fermierii și tehnologiile locale pentru a susține economia. Acestia colectează apa de cocos, (care altfel ar fi fost aruncată, provocand daune solului)și o folosesc pentru a alimenta producția de celuloza bacteriana.

Gabriela Musat
Gabriela Musat
6 June 2024
I ordered 2 wallets, and although the original models were no longer available, they offered alternative options that could be crafted. In the end, these turned out great! I absolutely adore them! Thank you so much! Awesome work!
Andrei Herzig
Andrei Herzig
25 May 2024
Un portofel pentru tutun simplu, de calitate, elegant. Pe langa produs, servicii profesionale si rapide, comunicare buna si atentie.
Florescu Laura - Andreea
Florescu Laura - Andreea
17 May 2024
Foarte multumita de comunicare si de calitatea produsului 🥰
St. C.
St. C.
1 April 2024
Comunicare excelentă, produsele sunt exact cum imi doream iar realizarea lor a fost foarte rapida!
Alina Socolescu
Alina Socolescu
29 March 2024
Am comandat un toc/ penar personalizat. Totul a ieșit superb! De la pielea folosita, gravura, comunicarea cu Ana, ambalaj...a fost un cadou minunat și apreciat!
Georgiana Elena Manea
Georgiana Elena Manea
7 March 2024
Sustineti acest brand romanesc pentru ca merita din plin. Calitate si executie impecabile, iar Ana este o persoana minunata, care gaseste mereu solutii ca totul sa iasa asa cum imi doresc! Multumesc!
MT Print Studio
MT Print Studio
23 February 2024
Am achiziționat recent un penar din piele lucrat manual de pe acest site și sunt extrem de impresionat de calitatea produsului și de serviciile oferite. Penarul este exact așa cum era descris - elegant, durabil și cu detalii minuțios lucrate manual. Se simte și se vede că a fost făcut cu pasiune și pricepere. Procesul de comandă a fost simplu și eficient, iar livrarea a fost promptă, ajungând la mine într-un timp record. Sunt foarte mulțumit de achiziție și cu siguranță voi recomanda acest site tuturor prietenilor și cunoștințelor mele în căutare de produse de calitate. Mulțumesc echipei pentru experiența plăcută de cumpărături!
Simina Matei
Simina Matei
23 February 2024
Stiti momentul acela in care ati primit un cadou atat de frumos impachetat incat aproape ca nici nu mai conteaza ce e inauntru? Asta a fost sentimentul care m-a incercat cand am descoperit mica cutiuta legata atat de simplu si frumos dar cu un mesaj bogat. :) Eu am ales un portofel slim (pentru ca incerc sa minimizez cantitatea de obiecte inutile din jurul meu dar si pentru ca orice portofel clasic as fi ales, mai lung, mai scurt, mai... tot sfarseam prin a ofta ca trebuie sa ma chinui sa il indes in vreun buzunar de la geanta) care a fost lucrat cu multa maiestrie. Acum am in portofel doar CI, permis auto, 3 carduri si cateva bancnote. Daca nu reusesc sa ma descurc doar cu atat, stiu sigur unde sa revin pentru o varianta mai incapatoare. In alta ordine de idei, interactiunea cu Ana a fost tare placuta, am simtit-o aproape si dornica sa ajute, ca o prietena buna. Toata aceasta experienta m-a facut sa rascolesc net-ul, sa aflu si mai multe despre ea si afacerea ei. Felicitari, Ana, si mult succes mai departe!
Shopping Cart