împreuna reducem consumul excesiv de piele naturală

Produse din Piele de Cocos

Materialul pe care il prezentam este o alternativa sustenabila pentru pielea naturala.

De ce este Pielea de Cocos o alternativa sustenabila?

Pielea de cocos este un material biocompozit, nou dezvoltat, fabricat din celuloza bacteriana complet organică și durabilă, cultivată din deseurile agricole ale industriei cocosului din sudul Indiei.

Malai lucrează cu fermierii și tehnologiile locale pentru a susține economia. Acestia colectează apa de cocos, (care altfel ar fi fost aruncată, provocand daune solului)și o folosesc pentru a alimenta producția de celuloza bacteriana.

Catalina Stefania
Catalina Stefania
24 February 2022
Deciii Am comandat de la gagica asta minunata, o trusa de cuțite Vreau sa spun ca tipa a lucrat atât de repede doar ca sa îmi ajungă mie comanda la timp Și produsul final, când mi-a ajuns comanda? Nici n-are rost, materialul (piele cactus și piele ecologică) este absolut divin ce a făcut gagica Recomand cu tot dragul
Laura Olteanu
Laura Olteanu
18 February 2022
Produsele sunt foarte bine lucrate si calitative, livrate la timp. Ana este foarte amabila si te ajuta cu tot ce ai nevoie. Recomand cu drag!
Claudia Giorgiana Rusu
Claudia Giorgiana Rusu
22 October 2021
Am avut o experiență foarte plăcută în interacțiunea cu Ana și produsele ei. Totul a fost foarte ușor, de la plasarea comenzii, la plata și ridicarea produselor. Am primit produsul comandat in doar câteva zile și sunt foarte mulțumită de el, este personalizat mai bine decât speram și arată incredibil. Recomand cu încredere! 💚
Mihai Morosan
Mihai Morosan
21 October 2021
Bratara personalizata de piele este la nivelul asteptarilor. Foarte frumosasa <3
Emanuela Olariu
Emanuela Olariu
12 August 2021
Un portofel foarte frumos, practic și încăpător, iar calitatea construcției este excepțională.
Lena Nasta
Lena Nasta
8 May 2021
Un penar - o bucurie! Un obiect functional si special, din piele catifelata sau texturata, cusut impecabil - de mana omului. Imi este drag sa-l port cu mine zi de zi.
Bogdan Negara
Bogdan Negara
27 April 2021
Am comandat un jurnal de piele cusut manual si personalizat, cu rugamintea ca in 2 zile sa ajunga la destinatar in celalalt capat al tarii. Ana de la Huna (suna a titlu nobiliar) a reusit imposibilul, fara a face rabat de la calitate. Destinatarul, un personaj extrem de zgarcit in complimente, mi-a transmis: IMPRESIONANT! Recomand cu cea mai mare incredere !
Shopping Cart