împreuna reducem consumul excesiv de piele naturală

Eu sunt Ana, creatoarea brandului Huna. Am inceput sa lucrez cu pielea reciclata din 2014, iar in 2019 s-a format Huna. Un business axat pe sustenabilitate si puterea de a reduce consumul excesiv de piele naturala. 

U N A P O L O G E T I C  pentru mine inseamna putere de exprimare, regasire, curaj, si dorinta de a fi exact asa cum iti imaginezi.

Eu sunt Oana, designer si fondator al brandului Ceva cu Dichis. Principala ramura a brandului se concentreaza pe materialele imprimate manual, care ulterior se transforma in piese de imbracaminte unicate.

 Insa creativitatea nu are limite. 

Asa a luat contur UNAPOLOGETIC: o colectie creata din ideea de unitate a contastelor.  Fara scuze, fara explicatii, cu increderea de A FI. 

Increzatoare & fearless - Unapologetically you

Provocare, testarea limitelor, eternul feminin multifatetat: asta reprezinta colectia U N A P O L O G E T I C.
Mătasea este second skin, moale, fina, reprezinta blandetea si senzualitatea.
Pielea, pe de altă parte, e neinhibată. Îndrăzneață și curajoasă.

Toata Colectia UNAPOLOGETIC este o analogie pentru noi, pentru femei. Pentru ca suntem superbe separat. Dar impreuna? Suntem indestructibile.

Am vrut să dăm viață unui vis feminin, să conturăm un spațiu sigur & creativ pentru cei care se simt bine În pielea lor. Pentru îndrăzneți, visători, pentru cei care nu se tem să fie cea mai autentică versiune a lor.

Colecția asta este pentru TINE.

Showing all 11 results

|| Unapologetic se poarta ||

Shopping Cart